Tør hud – hos små og store

Tør hud – kender I problemet? Er I lige som mig og mine børn plaget af tør og irriteret hud? Nu skal der gøres noget.

Jeg har selv tendens til tør og irriteret hud. Mine hænder er altid tørre og det samme er mine arme. Mit ansigt føles også helt stiv om morgenen indtil det får en tur med dagcremen.

Jeg har forsøgt mig med rigtig mange forskellige mærker. Både billige og dyre. Jeg holder mig til mærker uden parfume og andet skidt. Men nu har jeg altså fundet en favorit. Ungerne hader lugten (den forsvinder altså kort tid efter cremen er smurt på) og det gør manden vist også men nøj, hvor er cremen god til min tørre hud. Jeg bliver altså ikke betalt for at skrive dette, det er udelukkende et godt råd fra en mor til en anden – eller kvinde og kvinde imellem.

Jeg har købt ansigstcreme og bodylotion fra Australian Bodycare (affiliate link*) og efter et par dages brug kan jeg mærke forskellen. Jeg har faktisk tidligere brugt deres produkter, men havde så lidt glemt dem igen. Men nu hvor jeg har taget dem i brug igen er jeg sikker på at jeg fortsætter.

Produkterne indeholder tea Tree Oil, der er en 100 % naturlig ingrediens uden sulfater og parabener, som stammer fra de australske Te-træer. Tea Tree Oil modvirker bakterier, fjerner skånsomt overskydende fedt og giver huden en beskyttende antibakteriel overflade, så du undgår bakterier i hudens porer.

tør hud

Deres shampoo kan altså også anbefales samt den lille Spot Stick som jeg har liggende i tasken. Den er super god til urenheder, bumser og myggestik.

tør hud

Tør hud hos børnene

Her i huset er det ikke kun mig der døjer med den tørre hud. Det gælder også børnene. De hader at blive smurt. Ikke fordi de hellere vil kradse og klø, men de har ikke ro til at vente på at cremen tørrer ind. Der er Australian Bodycare bodylotion altså også super. Den trænger nemlig hurtigt ind. Så inden jeg har redt håret er cremen væk fra huden og de kan hoppe i tøjet.

Og nu hvor du har fået styr på huden så kan du lige smutte ind og se om du også har styr på tøjet til forårets fester!

SuperPrinsessen

  • affiliate link er link, hvor jeg tjener lidt, hvis mine læsere handler på siden. Det koster ikke dig noget men er udelukkende en aftale imellem mig som blogger og firmaet som gerne vil have reklame.


Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.