Børnetøj – har du tøjet klar til foråret fester?

Børnetøj – de nye kollektioner er på gaden. Foråret og sommeren byder gerne på mange fester. Alt lige fra konfirmation til studentergilder, sommerfester og bryllupper. I år står der bl.a. konfirmation på programmet og jeg har i den anledning været ved at kigge på nyt tøj til børnene.

Forår er en fantastisk årstid. De lyse aftener og de lune dage er længe ventet. Jeg synes altid at foråret begynder at trække i mig når de første blomster springer ud og når de nye forårskollektioner kommer på gaden.

Jeg er gået igang med at kigge på nyt tøj til børnene. Vi skal nemlig til konfirmation hos børnenes kusine og det kræver lidt nyt tøj.

Jeg synes egentlig ikke de små er så svære. Bare det er en kjole så er de glade. Det er værre med de to andre. De har mange flere krav til pasform, farve, mønster og model. Derfor er jeg smuttet ind forbi hos Kids-World.dk, de kan nemlig både levere til de små og de store – og så endda gratis. Har I iøvrigt set deres konfirmations kategori? (reklamelink) Her har de samlet alle deres ideer til konfirmationstøjet og der er både festtøj og smart tøj til blå mandag, men også tøj til alle de børn og unge mennesker, der er inviteret med til fest i løbet af foråret.

Jeg har fundet et par ideer til børnene, nu skal det blot godkendes. Det er lettere at finde tøjet end at få det godkendt. Så det gælder om at være ude i god tid når der skal shoppes børnetøj.

Til Laura har jeg bl.a. fundet disse lækre sager fra Hound. Et mærke vi i forvejen ofte køber da deres tøj er smart og til en super god pris. Jeg vil gerne at tøjet er behageligt og praktisk og så må det gerne kunne bruges til både hverdag og fest.

børnetøj

Hun hælder selv mest til buksedragten. Det er lige hende. Hun er vild med farver og mønstre og har nok husets mest farverige garderobe.

Til knægten kigger jeg på en skjorte. Men den må ikke være for fin, gerne så den også kan bruges bagefter. En polo eller smart t-shirt kunne også blive løsningen.

Han går kun i en slags bukser og de er fra Grunt. De sidder perfekt og findes i flere farver. Så det er let at opfylde den del af garderoben.

Til de to yngste vil jeg gerne over i noget blomstret men har ikke helt fundet den helt rette endnu. Men noget ala denne skønne kjole fra The New;

Børnetøj

Med 4 børn har jeg købt rigtig meget børnetøj igennem de sidste godt 15 år. Mest pigetøj. Jeg gemmer rigtig meget børnetøj, så de små arver fra de store men sørger også for at de får nyt ind imellem. Jeg køber rigtig meget børnetøj på nettet, da vi bor i en by uden en ordentlig børnetøjsbutik. Jeg kan rigtig godt lide at handle hos Kids-World da de har et stort udvalg i alt lige fra undertøj og strømper til festtøhj – og så er det altså luksus med gratis fragt og hurtig levering.

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.