Julekalender konkurrencer – 4. december 2018

Julekalender konkurrencer hører julen til og jeg elsker at deltage rundt omring på nettet i håb om at jeg vinder lidt ekstra forkælelse til enten en af børnene eller mig selv.

Jeg deler her min liste over julekalender konkurrencer og håber I vil linke, hvis I kender til flere.

julekalender konkurrencer

Julekalender er altså ikke kun 24 afsnit i tv, eller et stykke pap med små låger. Julekalender her i huset er også konkurrencer hos forskellige firmaer. Jeg ser hvert år frem til årets konkurrencer, men deltager stadig kun når jeg kan bruge præmien.

Julekalender konkurrencer

Her kommer min liste over online julekalender, hvor jeg deltager hver dag og nogle af dem har jeg deltaget i i flere år. Men jeg krydser stadig fingre for den store gevinst.

Ud over de julekalender konkurrencer jeg allerede har nævnt er der også rigtig mange firmaer, der kører med dangens tilbud f.eks. cdon.com og Ny Form, hvor der er mange penge at spare på dagens kalender tilbud.

Husk at du også mulighed for at følge min hyggelige julekalender her på bloggen.

Indeholder affiliatelink

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.