Strømpebukser – hvilke mærker køber I?

Strømpebukser er nødvendige i enhver pige-garderobe. Det gælder også her i huset. Men hvilke mærker skal jeg gå efter hvis jeg ønsker dem i god kvalitet til en fair pris? Det spurgte jeg mine følgere på instagram om.

Strømpebukser

Mine piger har utrolig mange kjoler i skabet og hvis de skal nå at bruge dem, imens de stadig kan passe dem, så skal der købes nye strømpebukser. Jeg spurgte derfor mine følgere på instagram, hvilke de kunne anbefale mig. Der kom et par gode bud, så nu er jeg gået på jagt efter strømpebukser fra Fuzzies, Melton eller Krymmel.

Shoppetur

Jeg har været på shoppetur blandt nettets store udvalg af børnetøjsbutikker og har fundet nye strømpebukser til mine piger. Jeg kan godt lide at shoppe online selvom jeg indimellem må “bøvle med” at sende retur. Men her, hvor vi bor, er der ikke det store udvalg af børnetøj og derfor er det fedt at jeg kan shoppe på nettet i stedet. Jeg går gerne efter de steder, hvor der er gratis levering men også gerne gratis returnering, hvis det, mod forventning, ikke passer.

Jeg fandt nogle rigtig fine sorte strømpebukser fra Melton hos Kids-World. Jeg kan godt lide at handle hos Kids-World pga deres gratis levering og store udvalg. Det lykkedes mig også at finde et par karry-gule, desværre var de udsolgt i mine pigers størrelse. Jeg synes karrygul er en super lækker efterårsfarve, så jeg må lige kigge videre.

strømpebukser

Jeg fandt også hvide strømpebukser fra Fuzzies, men igen kun til de to yngste piger. Udvalget til den ældste på 10 år er ikke ret stort.

Strømpebukser til tweens

Min ældste datter er 10 år og bruger str 146/152 i tøj. Hun vil gerne gå i både kjole og nederdel og derfor kræver det også strømpebukser i garderoben. Hos Trendyshop.dk fandt jeg nogle i basis farver i hendes størrelse. Jeg har bl.a bestilt sorte strømpebukser fra Melton til hende.

Jeg fandt også et par i karrygul. Nu håber jeg bare at de matcher det stof jeg har liggende. Karrygul er ikke altid i samme karrygule farve har jeg fundet ud af. Men jeg satser.

Har du styr på dine børns garderobe? Er I klar til at gå vinteren i møde? Det er vi ikke helt endnu. Jeg har f.eks. endnu ikke købt vinterstøvler til børnene, men det når jeg forhåbentlig inden det bliver nødvendigt at tage dem i brug.

Dette indlæg indeholder affiliatelink