Teenstyle – nyt tøj til teenageren

Kender I det? Teenageren mangler nyt tøj og alt det jeg foreslår er forkert; så er den gal med farven, så er den 2 cm for bred, så er den 1 cm for lang osv. Ok, overdrivelse fremmer forståelsen, men håber I kan følge mig? Det er svært at handle tøj uden at gøre det i samarbejde med teenageren!

I morges fandt jeg løsningen – i hvert fald for en kort stund – jeg lukkede computeren op, fandt webshoppen frem og sagde “Tjek lige denne side imens du spiser morgenmad”

“Indeholder affiliate link”

Jeg har i et stykke tid modtaget nyhedsbreve fra Teenstyle.dk og set deres fine udvalg af tøj til teenageren. I morges så jeg så et nyhedsbrev med en reklame for deres udsalg – og det var den side jeg præsenterede knægten for i morges.

Der er et stort udvalg af smart tøj til teenageren. Hvis du skal nå at shoppe udsalg med minimum 50% -70% så er det i dag. Herefter vil priserne blive reguleret til normale udsalgspriser på 30-40%.

Der er stadig masser af gode varer i udsalgskategorien til både piger og drenge. Min søn har bl.a. bestilt dette par fede sweat shorts til kun 90,-

teenager

Jeg kiggede også på lidt andre lækre sager til ham, men dem vi fandt var desværre ikke tilbage i hans størrelse. Men sådan er det jo med udsalg. Dog synes jeg stadig der er rigtig meget lækkert tøj tilbage på webshoppen – også til pigerne. Har fik jeg så forbud mod at bestille til datteren, da hendes skab er fyldt op!!

Der kom også lidt varer i kurven som ikke var på udsalg, men så er han i hvert fald klar til skolestart igen om et par uger med lidt nyt tøj i garderoben.

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.