Gratis fotobøger – gem sommerferie minderne

Vi er hjemme igen efter en fantastisk sommerferie. 3000 km og 3 lande på 14 dage. En fantastisk tur som jeg lover at fortælle meget mere om senere. Men her til aften vil jeg blot dele et godt tilbud på gratis fotobøger. Ja, du læste rigtig – gratis fotobøger.

Hos Optimalprint.dk har du lige nu mulighed for at bestille en gratis fotobog og samtidig vinde et helt års forbrug af fotobøger. Det er da et lækkert tilbud. Synes du ikke?

gratis fotobøger

Jeg har netop været inde og bestille. Der er plads til 60 billeder i deres fotobøger og det passede lige perfekt til en lille bog om vores sommerferie. Jeg er sikker på at den falder i rigtig god jord hos børnene. De elsker at kigge på billeder og snakke om alle vores oplevelser.

Vi har efterhånden en større samling af fotobøger, men jeg synes også det er en utrolig fin måde at gemme minderne på. Vi har både bøger fra juleaften, fødselsdage, konfirmation, ferier, weekendture osv. Vi bruger tit bøgerne i stedet for højtlæsning. Så sætter vi os i sofaen og snakker om alle de ting vi oplevede. Det er en fantastisk måde at være sammen på.

Jeg har tidligere skrevet lidt omkring det at gemme minderne og hvor stor glæde vi har ved f.eks. at lave årsbøger. Så har du også taget en masse lækre billeder i sommerferien og er du vild med gode tilbud så skynd dig ind og bestil din gratis fotobog – kunne jo være du blev den heldige vinder af konkurrencen og endnu flere fine fotobøger. Fik slet ikke fortalt at Optimalprint kører med 100% kvalitetsgaranti på bøgerne, så er du ikke tilfreds med bogen tilbyder de at sende en ny eller give pengene retur.

Bestil GRATIS fotobog

//indeholder affiliatelink//

4 comments / Add your comment below

  1. Ej hvor fedt. Tak for tippet. Jeg vil fluks gå ind og lave en.
    Herhjemme elsker børnene også fotobøger og det holder liv i minderne. Og hold fast jeg er dårlig til at få det gjort. Må i gang

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.