DIY – nedtælling til nytår

Jeg har, med inspiration fra nettet, i år lavet DIY nytårsposer til børnene. Eller de er ikke helt færdige endnu, men hvis I skal nå at have lidt glæde af ideen i år så må jeg hellere dele den med Jer andre nu

Vi skal fejre nytårsaften sammen med min side af familien. Hjemme ved mine forældre og vi kommer med 4 børn og min søster har 5 styk med, så tænkte lidt sjov til ungerne ville være smart sådan en aften. Jeg er vild med DIY projekter og derfor plejer det også at være mig der medbringer den slags. Denne gang tæller vi ned til midnat. Nedtællingen består af papirsposer med klokken på. Hver time må børnene åbne en ny pose. Tænker de på den måde får lidt lettere ved at klare ventetiden frem til midnat.

Uret som sidder foran på posen har jeg printet fra denne side. Der er flere forskellige farver at vælge imellem, hvilket er smart når man laver poser til flere børn.

DIY nytårsposer

Kl. 19:00: Nytårssjov

I den første pose ligger der lidt nytårssjov. Der er bl.a. et par horn og stjernekastere. Det ligger i den første pose så de små også kan nå at lege med inden de højst sandsynligt, falder i søvn. Der ligger også en pakke rosiner i posen.

Kl. 20:00: DIY-hatte

Nytårshatte i print-selv-udgaven kan downloades her. Dem vil jeg pakke i denne pose sammen med lidt farveblyanter. Tænker de vil hygge sig med at farve fine hatte. Måske vi skal kåre aftenens flotteste hat?

Kl. 21:00: Spil

I denne pose ligger der et lille spil. Billedlotteri i nytårsversion kan du printe her. Tænker de synes det er sjovt fordi det er i en nytårsversion. Der vil også være et par almindelig spil (disse ligger dog ikke i posen)

Kl. 22:00: Fest og farver

Glow-in-the-dark armbånd og knaldperler på snor (må gerne bruges indendørs). Tænker ungerne er med på lidt fest og ballade.

Kl. 23:00: Nytårstegning

Tegn en nytårshilsen. Mine forældre elsker tegninger fra børnene og en lille nytårshilsen fra dem alle vil være en dejlig måde at starte et nyt år på.

Kl. 23:59: Godt nytår

Den sidste pakke indeholder stjernekastere som kan tændes i stuen inden vi går ud og skyder nytåret ind.

godt nytår

Ud over de fine poser har jeg ordnet pakker til en omgang banko. Vi får hver vores plade udleveret ved bordet og så vil jeg trække nummer løbende under maden. Hver gang en har en række fuld er der en lille gave. Gaverne er alle ting der kan bruges i løbet af aftenen; serpentiner, hatte, banner osv.

 

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.