18. december 2017

Vi har nu taget hul på den sidste uge op til juleaften. Den står på arbejde til mig og masser af hygge til resten af familien. I dag har jeg en super fin give away klar til jer.

Dagens låge er sponsoreret af Rain Tree og du har i dag mulighed for at vinde pædagogisk legetøj i bæredygtigt træ. Vinderen får nemlig et par af de super fine dyr, som I ser på billederne, tilsendt.

“Vi elsker vores trælegetøj, for her går leg og læring hånd-i-hånd”

Trælegetøj er fantastisk for børn i alle aldre. Det inspirerer barnet til at tænke og interagere.

Leg med trælegetøj er med til at udvikle finmotorik, kreativitet, tålmodighed og fantasi mm. –  alt sammen gennem sjov og lærerig leg. Du kan finde alt fra sjove lærerige puslespil og flotte dåbsgaver, til eventyrlig fortælling med træfigurer og bowlingspil til de lidt større børn.

Alt legetøjet i shoppen er fair trade mærket og er med til at støtte en god sag. Det er fremstillet i Sri Lanka, af dygtige håndværkere i selvstændigt drevne familievirksomheder, som med arbejdet kan forsørge deres familier og få meget bedre levevilkår.

Trælegetøjet er også bæredygtigt og i den bedste kvalitet, så det kan gå i arv til en sød lillesøster eller lillebror.

Alt vores legetøj er selvfølgelig CE godkendt. Træet kommer fra gummiplantager, hvor træerne er blevet fældet for at gøre plads til nye.

For at deltage i lodtrækningen skal du skrive en kommentar, hvor du fortæller hvilket dyr der er din favorit. I kan se det fine udvalg HER

Vinderen findes d. 21. december efter kl. 20:00

1 comment / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.