6. december 2017

Bag dagens låge gemmer der sig endnu en lækker konkurrence. Denne gang har du mulighed for at vinde lidt til hjemmet. Jeg faldt nemlig over nogle rigtig søde juleplakater og nu får en af jer mulighed for at pynte op med min favorit.

I dag har du mulighed for at vinde 3 print-selv-plakater sponsoreret af Kreative Tavler.

Kreative tavler laver flotte plakater i enkelt design. Du kan finde dem på facebook eller instagram, hvor du kan se det fine udvalg i alt fra juleplakater til fødselstavler. Alle design sælges som plakat eller print-selv.

Dagens præmie består af 3 print-selv; Jul, Jeg elsker dig og Mit hjem

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg. Du må meget gerne klikke ind forbi og følge Kreative Tavler på enten facebook eller instagram. Vinderen trækkes d. 9. december efter kl. 20:00

Det er også muligt at deltage på instagram – og husk at deltage i tidligere låger her

 

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.