5. december 2017

Dagens præmie er sponsoreret af EuroToys og de har virkelig smidt en lækker præmie i kassen. Her er noget til både pigerne og drengene.

EuroToys er en dansk virksomhed som forhandler: legetøj, børnemøbler, udklædning, legehus, børnemøbler, børnecykler mm.

Alt legetøj og relaterede produkter er CE-mærket og godkendt i Europa. De fører alle de populære og kendte mærker på legetøj. Og har bl.a. det komplette sortiment fra Lego, lige fra klodser til tøj og skoletasker. EuroToys har flere gode tilbud, så kig endelig ind forbi.

I dag har du mulighed for at vinde en valgfri gave. Du kan vælge imellem pige eller drenge gaven – og du bestemmer selv hvilken gave du vil vinde – så er din pige til ridderborge så vælger du det!

Til drengene har vi valgt denne lækre ridderborg fra Schleich.

En mægtig vagttårn våger over de høje vægge af ridderborgen. Enhver, der ønsker at belejre denne fæstning brug for en utrolig kampstyrke, fordi den er næsten uindtagelig. Ingen har nogensinde har formået at indtage borgen!

Når nogen ser drage riddernes mægtige borg af for første gang, bliver de overrasket og skræmt af dens enorme størrelse.

Bag de tykke mure på den anden side af den knudrede vindebro står et mægtigt vagttårn, hvorfra observatører kan se vidt og bredt. Det er her, de glubske drage riddere bor.

Læs mere om den flotte ridderborg her

Til pigerne har vi valgt det flotte slot fra Frozen

Skab dit eget magiske eventyr med dette flotte Prinsesse Is slot fra Disney Frozen. Med det medfølgende armbånd kan du med et lille vift med hånden få slottet til at hæve sig op til 50 cm. højde. Der medfølger Elsa figur med kjole og smykker samt Olaf figur, og det magiske armbånd.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil forkæle og hvilken præmie du vælger.

Vinderen trækkes d. 8. december efter kl. 20:00

11 comments / Add your comment below

  1. Jeg ville forære den seje ridderborg til Marvin på 5 år. Julen i år er lidt anderledes, da vi er i Australien. Vi kommer hjem til januar og så skal der julehygges lidt forsinket i det danske.

  2. Har en datter der kun ønsker sig 1 gave til jul: En stor Elsa-pakke! Så vil med glæde vinde frost-slottet til hende. 👍🏼❄️❄️

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.