4. december 2017

Dagene flyver afsted – husker I af nyde dem? Vi tæller ned til juleaften, kalenderlyset brænder på spisebordet, men det er jo dagene op til jul vi skal nyde. Husk det nu. Prioriter tiden sammen med familien og nyd alle traditionerne der følger med forberedelserne til juleaften.

Bag dagens låge gemmer der sig en opskrift på en lille lækker konfekt. Vi har ikke de store konfekt traditioner her i huset men laver gerne lidt når vi har lyst. Portionerne er aldrig større end vi ved det bliver spist i løbet af et par dage.

Dagens konfekt er snebolde. I kender dem sikkert alle sammen. Disse laves uden marcipan, men smager rigtig dejligt alligevel.

Opskriften har jeg lånt fra Dansukker og der er til ca. 30 snebolde i passende størrelse.

Ingredienser:

  • 200 g blød marg
  • 3 dl flormelis
  • 5 1/2 dl glutenfri havregryn
  • 1 1/2 dl creme pulver (det samme som bruges til koldrørt kagecreme)
  • 4 spsk kold vand
  • 200 g hvid chokolade
  • Kokos

Fremgangsmåde:

  • Rør fedtstof og flormelis sammen.
  • Tilsæt havregryn, creme pulver og vand.
  • Tril til kugler, sæt på køl og smelt chokoladen.
  • Trilles i chokolade og kokos

Opbevares på køl.

Har I husket at deltage i konkurrencen fra i går? Ellers kan I se de tidligere låger her

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.