2. december 2017

Så er vi klar til at åbne anden låge i Superprinsessens julekalender. Jeg har i dag en lille lækker overraskelse til jer. Kig ind forbi hvis du også elsker julelækkerier og hygge tid i køkkenet med børnene.

Julen er hjerternes fest, men julen er også højsæson for lækkerier. Her i huset er ingen undtagelse. Vi elsker at bage og kokkerere året rundt, men nogle lækkerier hører kun julen til. I dag deler jeg opskriften på lækre havregrynskugler. En rigtig jule-konfekt i børnehøjde

Min ældste datter elsker at lave havregrynskugler og kan fint selv stå med denne portion. Opskriften er børnevenlig og det hele røres sammen i hånden uden problemer. Når de er færdige skal de opbevares på køl. Du kan erstatte vandet med appelsinjuice, det giver en dejlig frisk smag.

Ingredienser:

  • 75 g blød margarine
  • 3 dl havregryn (vælg de glutenfri, hvis du ikke tåler gluten)
  • 75 g sukker
  • 1 tsk vanillesukker
  • 1½ spsk kakao
  • 1/4 dl vand (eller appelsinsaft/juice)
  • Kokos til at trille dem i

Frengangsmåde:

  • Bland alle ingredienser.
  • Rul kugler i passende størrelse
  • Rul dem i kokos.

Har du deltaget i konkurrencen som jeg startede i går ? Ellers kan du nå det lige HER

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.