Black Friday

Hvor findes de bedste tilbud og hvilke ting skal i shoppe? Noget særlig i går efter? Jeg har den sidste uge modtaget rigtig mange nyhedsbreve omkring black friday tilbud, men tænker jeg ikke har set dem alle. Så lad os dele de gode tilbud med hinanden.

Personligt er jeg mest på jagt efter julegaverne. Hvis jeg kunne spare lidt der ville det være perfekt. Tænker I måske kan hjælpe mig med at finde black friday tilbud på nogle af tingene fra børnenes ønskesedler;

  • Levis og Hilfiger t-shirts, dreng str 12
  • Mamamemo legemad
  • Kettlebell
  • Hummel sportstaske
  • Lego Friends

Jeg har et par steder, hvor jeg lige skal ind forbi i morgen:

  • Rema1000 har vådservietter og Mathilde kakao til 5,-
  • Netto har 2 kg hvedemel til 5,-

Og på nettet skal jeg lige et smut ind forbi

  • Easis der giver 30% rabat

Tænker min liste bliver længere i løbet af dagen. Men vil rigtig gerne have jeres bud på websider med gode tilbud.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.