Julesmåkager #1

Jeg vil starte med at dele opskriften på min egen personlige favorit; finsk brød. I dag i en sukker- og glutenfri version – denne småkage smager super godt og skal bages hvert år til jul, hvis I spørger mig.Hvilken småkage er jeres favorit?

Ingredienser:

  • 4 dl Rød Finax
  • 125 g kartoffelmel
  • 1 tsk bagepulver
  • 4 tsk vanille
  • 125 g margarine
  • 1 æg
  • 125 g Perfect Fit

Fremgangsmåde:

  • Dejen rulles og skæres i passende stykker.
  • Stykkerne vendes i æg og hakkede mandler (eller hakkede hasselnødder – nogle vender også i perlesukker, men så er de ikke længere sukkerfri som disse)
  • Bages ca. 6-8 min ved 200 grader

Glæder mig til at få kagedåserne fyldt op med julesmåkager. Det er altså så hyggeligt. Hvilken småkage er jeres favorit? Eller har i et særligt ønske om, hvilken opskrift vi skal dele næste gang?

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.