Mint cupcakes – en chokoladedrøm

Sidste dag testede datteren og jeg en ny opskrift på chokolade cupcakes. Ofte oplever vi at cupcakes bliver kedelige og tørre, men denne opskrift er super lækker og så er de oven i købet lette at lave.

Til 20 lækre chokolade cupcakes skal du bruge:

  • 200 g sukker
  • 2 æg
  • 3 dl creme fraiche (9% virker fint)
  • 100 g margarine
  • 50 g kakao
  • 150 g mel (vi brugte Schär Mix C (glutenfri mel))
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g mørk chokolade

Fremgangsmåde:

  • Pisk æg og sukker luftigt.
  • Tilsæt smør og creme fraiche.
  • Mel, bagepulver og kakao blandes i en skål og tilsættes til dejen.
  • Smelt chokoladen og tilsæt den.
  • Bages ca. 15 min ved 200 grader

Vi pyntede vores cupcakes med frosting tilsat pebermynte essens. Det gav en super lækker og frisk smag. I får lige min opskrift på frosting her. Den er super nem at huske og passer til ca 20-25 cupcakes alt efter størrelse.

  • 1 pk smør (250 g)
  • 1 pk flormelis (500 g)

Ingredienserne skal piskes sammen til massen har den rette konsistens. Derefter tilsættes smagen, i dette tilfælde pebermynte essens. Jeg bruger 3-5 tsk alt efter, hvor stærk den skal være. Rør godt imellem hver tsk så smagen fordeles jævnt.

One thought on “Mint cupcakes – en chokoladedrøm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *