Da mor var lille

Nu kender jeg ikke jeres alder, men jeg er vokset op i 80’erne og i en tid, hvor børnetime var en af dagens højdepunkter. Vi så børnetime hver dag og vi elskede det. Vi vidste præcis hvilket program det kom hvilken dag. Fredag var der Anna og Lotte og søndag så vi Bamses Billedbog. Jeg husker rigtig mange af de gamle serier.

De sidste par dage har vi nydt gensynet på Ramasjang med en af mine personlige favoritter; Busters Verden. Den dreng er så fantastisk og hele filmen/serien givet et fantastisk billede af, hvor vigtigt det er at være sig selv.

Ud over Buster er jeg vild med Nana, Hulubulu og de gamle serier bygget på Astrid Lindgrens fantastiske historier.

Hvilke film og serie fra jeres barndom og ungdom giver i videre til jeres børn?

Det næste vi skal i gang med er Beverly Hills 😊

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.