Barndomsminder

Min 5-årige datter fik bogen “Hvad vil du være når du bliver stor” i julegave. Jeg havde set og læst en del omkring bogen og tænkte den ville være alletiders gave til hende – og må sige vi har ramt plet.

Hun husker selv at vi hver dag – hende og jeg – skal svare på dagens spørgsmål. Hun nyder den opmærksomhed der følger med og har indtil nu svarer fint på alle spørgsmål. Jeg skriver hendes svar ned som de kommer ud af munden på hende – det giver ind imellem nogle sjove sætninger men tænker at det er med til at vise hendes udvikling når vi starter forfra næste år 🙂

I skal lige have lov til at se et par af siderne samt hendes søde svar. Jeg har fundet et par favoritter i starten af bogen. Den 7. januar skulle hun fortælle, hvad man bruger en telefon til ….. og lige oven på julen er hendes svar vel meget logisk.

13. januar kom hun med dette fine svar – og det varmer jo mit moderhjerte

18. januar grinte vi lidt af hende. Vi kunne godt se hvor hun ville hen med sit svar – underholde os andre. Andre ville måske benytte sig af lejligheden og tage et sted hen, hvor de ikke måtte komme, men Caroline vil gerne underholde os med balloner.

Jeg er utrolig glad for at vi købte bogen og jeg tror også vi giver den til lillesøster når hun bliver lidt ældre. De to ældste er misundelige på at de ikke har sådan en bog. Så tippet er hermed givet videre – den er alle pengene værd. Kan i øvrigt tilføje at selve bogen er i en rigtig lækker kvalitet og man kan mærke den er bygget til at holde mange år, hvilket også er et stort plus.

2 comments / Add your comment below

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.