Velkommen til min blog

Superprinsessen, det er mig. Jeg er Mor til en Supermand og tre Prinsesser. Da jeg, efter Supermanden, blev Mor til den første Prinsesse opstod navnet Superprinsessen, som en kombination af deres to “navne”. Børnene er i dag 13, 8, 5 og 2 år og går i skole, børnehave og vuggestue.

Jeg arbejder til daglig som pædagog i SFO, med timer i skolen, hvor jeg bl.a. underviser i natur & teknik. Jeg elsker at sy, bage og være kreativ. Gerne sammen med mine børn.

Min blog vil komme til at handle om livet med 4 børn; tøj, legetøj, bøger og masser af tips til kreative ideer med børnene samt små tips til skolestart, bogstavs- og taltræning. Jeg vil også dele mine favorit opskrifter samt tips til gode rabatter.

Håber I har lyst til at følge med samt smide en kommentar ind imellem

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.