13. december

abm_1481617647

I dag har du mulighed for at vinde børnebogen “Lucas og det lyserøde tylskørt”

Præmien er sponsoreret af Tulletutu.dk og der findes både en vinder på bloggen og en på instagram.

“Lucas og det lyserøde tylskørt” handler om Lucas, der elsker sit lyserøde tylskørt. Lucas bliver drillet i børnehaven og damen i supermarkedet tror han er en pige. Men Lucas er ligeglad. Han elsker sit lyserøde tylskørt.

 En børnebog for de 3-7-årige og deres forældre. Bogen lægger op til en snak om kønnet og vores forskelligheder.

Bogen kan købes HER

Jeg har læst bogen en hel del gange for mine børn og de er vilde med den. Nogle dage læser vi bare og andre gange snakker vi om at være sig selv.

Mine børn bliver opdraget til at være sig selv, f.eks. at turde tage det tøj på man har lyst til uden at tænke på hvad de andre synes er smart. Min ældste datter på 8 år har altid været en stærk pige på det område og kan se hende på 5 følger godt efter.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar til dette indlæg, hvor du fortæller hvem du vil læse bogen sammen med.

Vinderen findes d. 15. december og kontaktes via mail

10 comments / Add your comment below

  1. Den bog har jeg i længe inderligt ønsker mig. Jeg har en søn der nemlig gerne vil være sig selv og er vild med de ting andre syntes er pigeting. Det kunne være godt for ham at læse en bog om at det er helt ok at være sig selv ❤️

  2. Den skal læses sammen med Ludvig på 5 år. Han er en skøn lille dreng, han elsker at tulle rundt i sine Elsa kjoler også i børnehaven. Da de var i Disney World have han elsakjolen på, hun var meget misundelig.
    Ludvig er en skøn kvik dreng, dessvære fik han konstateret slem ledegigt som kun 4 årig. Dette at skulle aceptere at han var syg, var ikke så vært for ham , da han havde haft stærke smerter i flere år.
    Ludvig og hans søster har frit lov til at klæde sig som de ønsker. Hans bedste farve er LYSERØD. Han elsker smukke piger og mener alle piger er smukke, hvilket de også straks får at vide. Til stor morskab for de omkring stående, men man er ikke i tvivl om at han mener det.
    Mormor vil elske en stille stund sammen med Ludvig og denne bog.

  3. Jeg vil læse den sammen med min fætter Patrick på næsten 4 1/2. Han ønskede sig en lyserød vinterjakke, men hans mor var bange for at han så ville blive drillet i børnehaven.. som kompromis købte hans mor lyserøde vanter og vinterstøvler. Jeg gad godt vide, om denne bog ville ændre lidt perspektiver i deres dagligdag 🙂

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.